Bilkredit

Bilkredit.dk
Eurocapital
Postboks 157
2860 Søborg
Tlf 70203250

Vigtig information

 

Vi har gjort kreditværdighedsvurderingen nemmere

For at gøre det nemmere for dig som kunde at ansøge, har kreditinstitutterne i samarbejde med Skat gjort det muligt, at vi automatisk kan indhente dine seneste lønsedler og årsopgørelse. Du skal blot give samtykke til brug af eSkat samt til brug af vor konto oplysningetjeneste.

Persondata og forbrugerinformation

Når vi foretager en kreditvurdering benytter vi os af dine persondata. I den forbindelse sender vi en e-mail/sms til dig, med et godkendelses link. Vi må ikke påbegynde en kreditvurdering uden denne godkendelse. Se mere her generelt om persondata og forbrugerinformation

Du skal bruge MitId

I forbindelse med godkendelserne skal du bruge MitID. Du modtager e-mail/ sms gennem vor samarbejdspartner CA Auto Finance Danmark A/S cvr. nr. 62857013.

Vi kan give et hurtigt svar på ansøgningen

Hvis du svarer hurtigt på de e-mail med link osv. vi sender til dig, kan vi hurtigt behandle din ansøgning, således at du får svar inden for en dags tid.

Kreditvurdering er lovbestemt

Et kreditinstitut må ikke afgive lånetilbud uden en fyldestgørende kreditvurdering, hvor der er dokumentation for de økonomiske beregninger. Kreditvurdering anses lovgivningsmæssigt som en debitor beskyttelse, når låntager er en forbruger.

 

 

Quick Links:

 

Kontaktinfo:

Bilkredit.dk - Eurocapital - Postboks 157 - 2860 Søborg

tlf 70203250 fax 70203251

Mondag-Fredag: 9:00-15:00
Lørdag og søndag - lukket. Ansøgninger kan sendes alle ugens dage.

Web link:

Kalender: