Bilkredit

Bilkredit.dk
Eurocapital
Postboks 157
2860 Søborg
Tlf 70203250

Oplysninger om din økonomi

 

Kommentarer til de enkelte punkter i ansøgningsskemaet omkring din økonomi. Alle beløb skal beregnes som et gennemsnit på månedsbasis.

Boligudgifter.

Ejerbolig. Ydelserne på kreditforeningslån og boliglån. + Ejendomsskatter med renovations mv. + evt. betaling til fællesudgifter f.eks. ved ejerlejlighed.

Lejebolig. Størrelsen på den månedlige husleje med eller uden varmebidrag

Andelsbolig. Størrelsen på den månedlige betaling til Andelsforeningen, men ikke ydelse på evt. andelsboliglån i egen bank.

C/O adresse. Hvis man bor hos et familiemedlem, skal man angive beløbet for at bo hos vedkommende.

El, vand og varme.

Udgifter til elektricitet, vand og varme. Hvis man bor i lejebolig og huslejen også omfatter f.ek.s varme, skal det ikke angives her.

Forsikring.

Her skal medtages alle udgifter som husholdningen skal betale til forsikring f.eks. huskasko, familieforsikring, indboforsikring, bilforsikring mv.

Telefon, licens, børneinstitutioner

Udgifter til husholdningens brug af telefoni. + Udgifter til bredbånd og tv pakker med licens. + Betaling for institutionspladser til evt. børn. + Evt. betaling af børne- eller hustrubidrag

Låneydelser.

Det samlede beløb for betaling af ydelser på lån ud over boliglån. I den forbindelse skal ikke medtages ydelse på et evt. gammelt billån, der bliver indfriet ved købet af den nye bil.

Kreditvurdering er lovpligt og skal følge forbrugerombudsmandens retningslinjer

I forbindelse med kreditvurderingen er det nødvendigt, at vi kender dine indtægter og de faste løbende udgifter, således at vi kan udregne og eferprøve størrelsen af et "rådighedsbeløb" i forbindelse med den lovpligtige kreditvurdering.. Klik her og læs mere om kreditvurdering og se vore normtal for rådighedsbeløb mv.

 

 

Quick Links:

 

Kontaktinfo:

Bilkredit.dk - Eurocapital - Postboks 157 - 2860 Søborg

tlf 70203250 fax 70203251

Mondag-Fredag: 9:00-15:00
Lørdag og søndag - lukket. Ansøgninger kan sendes alle ugens dage.

Web link:

Kalender: