Bilkredit

Bilkredit.dk
Eurocapital
Postboks 157
2860 Søborg
Tlf 70203250

Bankinfo

Kan jeg blive kreditgodkendt, findes der et godt regneark budgetskema, hvordan har de toneangivne renter udviklet sig, hvad er valutakurserne osv. Der er mange spørgsmål, der man tænker på finansiel planlægning og skal orientere sig om rentesatser, opsparing og sammenligne medandre bankers priser osv. Her er et udpluk af, hvad du kan finde på web sitet www.bankinfo.dk

Foretag selv en kreditvurderings test. Kan jeg blive kreditgodkendt. Et lille testprogram udregner nøgletal og kommer med svar på, om sandsynligheden for, at du kan blive kreditgodkendt til et lån. Modellen bruger de seneste nøgletal for rådighedsbeløb og gældssætning mv.

Den ægte opsparingsberegner, hvor der tages hensyn til bankernes rentetilskrivningsterminer, renteskat og inflation. Her udregnes den sande værdi af en osparing.

En realtids valutaomregner, der har medtaget de fleste møntsorter for alverdens valuta'er. Mange valuta' kurser fra mere eksotiske lande fremgår ikke af de normale kurslister. Men Bankinfo's valutaregner indeholder aktuelle kurser for de flester valuta'er. Man skal blot indtaste værdien af een møntsort og herfter vælge hvilken møntsort der skal omregnes til. Kurser opdateres hver ½ time.

Leasing eller billån. Prøv en sammenligningsberegner for leasing i relation til valg af billån - indtast værdien beregn den økonomiske forskel.

Andre beregningsprogrammer - beregn ÅOP - beregn leasing - beregn lån osv.

Har man svært ved at finde på et password er der også en password generator, der skaber tilfælde fonetiske password - dvs. password der kan udtales.

Du kan læse mere om det her på www.BANKINFO.dk

Globale aktiekurser

 

 

Quick Links:

 

Kontaktinfo:

Bilkredit.dk - Eurocapital - Postboks 157 - 2860 Søborg

tlf 70203250 fax 70203251

Mondag-Fredag: 9:00-15:00
Lørdag og søndag - lukket. Ansøgninger kan sendes alle ugens dage.

Web link:

Kalender: