Bilkredit

Bilkredit.dk
Eurocapital
Postboks 157
2860 Søborg
Tlf 70203250

Om billån

Vi finansierer fabriksnye biler og brugte biler fra og med årgang 2006. Bilerne skal endvidere helst have en værdi, der gør det muligt, at billånet ikke bliver under kr. 50.000,-. Da etableringsomkostninger ved et billån er høje bl.a. på grund af tinglysningsomkostninger og panthaver deklaration til forsikringsselskab mv., bliver det ofte lånemæssigt uøkonomisk for en bilkøber med et billån under den nævnte beløbsgrænse.

Ved valg af lånets løbetid, skal der også tages hensyn til kørselsbehov - hvor mange kilometre man kører om året, samt bilens nuvære km stand. Som udgangspunkt bør billånet være afviklet inden bilen er 12 år gammel. Finder man således en bil, der er 5 år gammel, vil vi normalt kunne tilbyde et lån med en afvikling over 7 år, hvad enten der nu er tale om et lån med eller uden udbetaling. Forudsætningen er naturligvis, at den pågældende bils km stand og kørselsbehovet "hænger sammen".

Vor mål er denne, at vi ikke bringer vor kunde i en situation, hvor det bliver vanskeligt at udskifte bilen på et senere tidspunkt på grund af en for stor forskel mellem en bils gensalgsværdi og lånets restgæld. Vi ved, at kunders kørselsbehov ændres hyppigt, og en for lang løbetid for lånet kan vanskeliggøre en udskiftning.

Hvis man eksempelvis køber en fabriksny bil, og vi finansierer den uden udbetaling over 7 år, vil lånets restgæld og bilens markedsværdi være tæt på hinanden efter ca. 4 år - ved et normalt kørsels forbrug på ca. 20.000 km årligt. Kører man rigtig mange kilometre pr. år bør løbetiden ikke overstige 6 år.

Ønsker man 8 års afvikling for et lån bør man selv erlægge en udbetaling på mellem 10% til 15%. Vi anbefaler generelt ikke lån med en løbetid længere end 7 år, når vi tale om lån uden udbetaling. Selvom vi lever af at låne penge ud ønsker vi alligevel ikke at "stavnsbinde" vore kunder til en bil, hvor en salgspris ikke kan dække en restgæld på lånet, når bilen senere skal udskiftes. Det duer jo ikke rigtig, at man efterfølgende skal trækkes rundt med en udækket rest på gammel gæld, samtidg med, at man også skal betale på en nyanskaffet bil.

Vi ser også på valget af bil og forhandler. Vi har adgang til programmer med bildata, hvor vi har mulighed for at sammenligne en bils pris med de gældende markedspriser. Vi søger normalt også at undgå finansiering af biler fra bilforhandlere, der har en så svag økonomi, at de ikke efterfølgende vil have mulighed for eventuelt at skulle honorere en garanti reparation. Derfor ha vi behov for at få så mange oplysninger som muligt om bilen, såvel som oplysninger om forhandleren, der sælger bilen. Købes bilen af en privat person som sælger, er proceduren lidt anderledes. Se under fanen privat handel.

Ring til os, hvis du har spørgsmål om biler og billån.

 

 

Quick Links:

 

Kontaktinfo:

Bilkredit.dk - Eurocapital - Postboks 157 - 2860 Søborg

tlf 70203250 fax 70203251

Mondag-Fredag: 9:00-15:00
Lørdag og søndag - lukket. Ansøgninger kan sendes alle ugens dage.

Web link:

Kalender: