Bilkredit

Bilkredit.dk
Eurocapital
Postboks 157
2860 Søborg
Tlf 70203250

Forhåndsgodkendelse - lånebevis

Inden du handler bil er det fornuftigt at få en forhåndsgodkendelse til et billån i Bilkredit. Din forhandlingsposition over for forhandleren er bedre, når du forinden har fået pengene på plads til købet. 

I forbindelse med vor kreditvudering af din låneansøgning foretager vi også de nødvendige økonomiske analyser, således at dit bilvalg og din økonomi passer sammen. I den forbindelse er vi i dialog med dig, således at vi sammen drøfter eventuelle ændringer i forhold til dine oprindelige ønsker, hvis det skule være nødvendigt. Herved sikrer vi dig, at du har den rigtige krediramme at arbejde ud fra

Forhåndsgodkendelsen til en brugt bil

Når du bliver forhåndsgodkendt til en brugt bil, er du godkendt til en "ramme" der også tager hensyn til dit forventede valg med hensyn til mærke, model, årgang, km stand og udstyrs niveau mv. Når du så har fundet  bilen e-mailer du bilens data til os sammen med oplysninger om forhandler. Herefter kontrollerer vi bilens pris mv. målt op imod vore egne vurderings systemer for biler, således at det for dig bliver et godt bilkøb.

Lånebevis til en ny bil

Hvis du vælger billån til en ny bil giver vi dig et lånebevis med en kreditramme, som du kan handle inden for. Herefter kan du gå ud direkte, indgå en handel og underskrive en slutseddel med den forhandler, som du vælger.

Det videre forløb

Når slutsedlen er underskrevet sendes, faxes eller e-mailes denne til Bilkredit, der herefter udarbejder lånedokumenter mv. Vi overfører pengene til forhandleren i forbindelse med bilens levering.  Se mere om forløbet under fanen "sagsgang".

 

 

Quick Links:

 

Kontaktinfo:

Bilkredit.dk - Eurocapital - Postboks 157 - 2860 Søborg

tlf 70203250 fax 70203251

Mondag-Fredag: 9:00-15:00
Lørdag og søndag - lukket. Ansøgninger kan sendes alle ugens dage.

Web link:

Kalender: